poniedziałek, 11 stycznia 2016

Noworoczna Rozdawajka, Wygraj teriiBox.

Hejka!!! Nowy Rok, nowe postanowienia, nowe plany, wszystko po nowemu to pojawia się nowe rozdanie. 
Szczegóły niżej, zapraszam.

Rozdanie miało ruszyć gdy pęknie magiczne 300 obserwatorów, jakoś mozolnie to idzie więc przyśpieszam.
Dzieje się, oj dzieje... Początek roku przynosi mi wiele testów, akcji i postów, o to chodziło, mam pomysły, wenę twórczą- oby tak dalej.

 Długo myślałam nad tym czy dać pewniaka, czy kota w worku... wymyśliłam że będzie to box niespodziankowy! 
 Jeśli boicie się, że to będzie jakiś szajs box by terii, to zapraszam na blogi dziewczyn, które zostały obdarowane takim pudelkami niespodziankami. 

Moja kochana Violka- tej zrobiłam suprajsa po całości ;) KLIK
Ann, moja mikołajkowa kuchcikowa para KLIK
Ania z bloga rozmiaitości kosmetyczne- szalona, kochana kobieta KLIK
no i Boss Hello Kitty interendo KLIK

 Chyba warto, co nie?
 Lubię dawać prezenty, które będą cieszyć. 
 Wiec w moim pudle będzie coś z pielęgnacji, coś kolorowego, pachnącego i słodkiego. Raz w tygodniu postaram się ujawnić szczegół z paczki, tak na zachętę, będą cztery podpowiedzi ale to nie koniec bo reszta to tajemnica!

Powiem coś będzie mały secik SKIN79, Balea, Yankee Candle i takie tam :D

Pierwsza podpowiedź odnośnie nagrody

*Coś pachnącego, umilacz jesienno-zimowych wieczorów, czyli
wosk, a nawet dwa.
Pierwszy to Yankee Candle Lemon Lavender , a drugi Essences of Life polskiech Świec Light zapach Opium.*


Nie ma tak hop-siup, bo jest kilka warunków do spełnienia, a oto one:

Po pierwsze primo trzeba być publicznym obserwatorem tego o to bloga.
Udostępnić baner konkursowy u siebie - pierwsza fotka.
Odpowiedzieć na pytanie:
Jaki box kosmetyczny lub inny, by mnie ucieszył najbardziej?

Zgłosić się według podanego wzoru:
Obserwuję jako:
Baner: tak / nie (link)
Odpowiedź: ...

Konkurs trwa :

12.02.2016 - 14.02.2016


Regulamin konkursu

1. Organizatorem rozdania jest właściciel bloga lifestyleterii.bkogspot.com
2. Produkty są nowe i nieużywane. Nie ma możliwości wymiany nagrody na ekwiwalent pieniężny.
3. Koszt wysyłki pokrywa organizator rozdania. Wysyłka tylko na terenie Polski.
4. Aby wziąć udział w rozdaniu należy być osoba pełnoletnią i spełnić powyższe zadania konkursowe.Jeżeli nie jesteś osobą pełnoletnią, ale masz zgodę rodzica/ opiekuna również możesz wziąć udział.
5. Rozdanie trwa od 12 stycznia do 14 lutego 2016, zgłoszenia wysyłane po terminie nie będą brane pod uwagę. 
6. Wyniki rozdania zostaną ogłoszone na blogu w terminie do 7 dni od daty zakończenia przyjmowania zgłoszeń. 
7. Czekam na odpowiedź 3 dni w celu uzyskania danych do wysyłki. Jeśli nie dostanę odpowiedzi w terminie, wybiorę kolejną osobę.
8. Organizator zastrzega sobie możliwość wprowadzenia zmian w regulaminie w wyjątkowych sytuacjach. 
10. Zgłoszenie do rozdania jest równoznaczne z zapoznaniem się i zaakceptowaniem niniejszego regulaminu oraz na przetwarzanie swoich danych osobowych zgodnie z Ustawą o Ochronie Danych Osobowych (Dz.U.Nr 133 pozycja 883). 
13. Rozdanie nie podlega przepisom Ustawy z dnia 29 lipca 1992 roku o grach i zakładach wzajemnych (Dz.U. z 2004 roku Nr 4 poz. 27 z późniejszymi zmianami).


Powodzenia!!!



62 komentarze:

  1. Obserwuję jako: Milena M
    Baner: http://kosmetyczneporadym.blogspot.com/#
    Odpowiedź: Myślę, że nie tylko mnie ucieszyło by pudełko bardzo zróżnicowane pod względem zawartości. Chętnie widziałabym w nim pachnący żel pod prysznic lub mydełko, micela -tego nigdy za wiele i coś z kolorówki np jakiś fajny lakier do paznokci a najlepiej hybrydowy :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Obserwuję jako: Anna Linka
    Baner: tak :do-it-with-ann.blogspot.com
    Odpowiedź: Ciebie to w sumie pewnie jakiś lakieromaniaczny ;P ale mnie taki od serca, nie ważne co tam będzie ważne, że ktoś to skomponował dla mnie;) Ostatnio tylko może ograniczam ilości rzeczy do kąpieli ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Obserwuję jako:bondelook74
    Baner: tak http://hairblonde.blogspot
    Odpowiedź: Uwielbiam prezenty i każdy drobiazg podarowany z serca wywołałby na mojej twarzy uśmiech. Jestem włosomaniaczką więc moje oczy zawszy wyszukują w sklepie produktów do włosów ale czas też zacząć mocniej dbać o twarz i ciało bo mój wiek do tego zobowiązuje:) Nigdy nie posiadałam ani wosków ani tak naprawdę bardzo dobrego kremu pod oczy i do twarzy. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  4. Dziewczyny zgłaszać się ... boxy Terii są genialne ... wiem cos o tym;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Udostępniłam grafikę u siebie żeby jeszcze więcej dziewczyn dowiedziało się o akcji ;)

      Usuń
  5. Obserwuję i tak, a baner to nie problem ;-) A więc:
    Obserwuję jako: Inanna
    Baner: http://nail-it-by-inanna.blogspot.com/ (sidebar po prawej stronie)
    Odpowiedź: Moją wymarzoną zawartością boxa byłyby naturalne olejki lub ich mieszanki, pielęgnacyjny produkt do ust, świece i woski oraz ewentualnie kolorówka bez szalonych odcieni ;-)

    OdpowiedzUsuń
  6. Obserwuję jako:ASIA 91189
    Baner: tak link https://plus.google.com/u/0/110509078400607189070/posts oraz na FB jako Joanna R. link:https://www.facebook.com/profile.php?id=100009283353340
    Odpowiedź: Chyba najważniejsze jest to żeby box był skomponowany od serca, trochę dla ciała, trochę dla duszy i zmysłów. Mieszanka kosmetyczna oraz zapachowa to jest genialny pomysł, możemy zapewnić sobie takie domowe SPA i takie połączenie bardzo by mnie ucieszyło i za pewne Ciebie też bo każda kobieta potrzebuje chwili relaksu po ciężkim dniu. Taki reset od codziennych spraw. Ja bardzo lubię niespodzianki więc box którego zawartości bym nie znała był by dla mnie doskonały, bardzo ekscytujące są chwile gdy odkrywasz taką nieznaną zawartość.

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję jako: Judyta Szostak
    Udostępnione : https://www.facebook.com/165946996926260/photos/a.168352246685735.1073741828.165946996926260/489594314561525/?type=3&theater
    Baner: nie :( nie znam się na tym...
    ODPOWIEDŹ : Panią box zapewne z lakierami do paznokci :)
    A mnie najbardziej z kosmetykami do oczu, kredka,mascara , cienie do powiek :) bo tych używam najczęściej ,ale ucieszę się z każdej nawet najmniejszej rzeczy.

    OdpowiedzUsuń

  8. Obserwuję jako:Nika;P
    Baner: tak / grlfashion.blogspot.com
    Odpowiedź: Więc mnie wszystko by ucieszyło :D lubie prezenty zarówno dostawać jak i robić i widzieć radość innych :) Ale jeśli mogłabym wybierać to chciałabym aby znalazły się w nim szminki bo lubie ;D słodycze bo tego nigdy nie za dużo( szczególnie, że siostra mała zabiera wszystko więc to dla niej) i lakiery oczywiście bo jakoś nigdy nie mam głowy żeby coś dokupić ;) I jak większość lubie niespodzianki także fajnie się czymś zaskoczyć :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzisiaj sciągam już baner jakby co, bo i tak się skończył konkurs :D

      Usuń
  9. a dlaczego wciąż nie wyłoniłaś zwycięzców projektu? :( dziewczyny się tak starały.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. wszyscy się starali! gdybyś drogi anonimie czytał posty to wiedzialbys, kto zdobył najwięcej uznania i był post z krótkim podsumowaniem. Nagród jakoś nie będzie, jeśli i to chodzi.

      Usuń
  10. Obserwuję jako: Gocha P
    Baner: tak: http://pazurkiiinnebzdurki.blogspot.nl/
    Odpowiedź: Każdy prezent sprawia mi dużo radości, szczególnie taki od serca :) Jako zapalona lakieromaniaczka, na pewno dodatkowy uśmiech wywołałoby coś do paznokci :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuje jako: Paulina Lewkowicz
    Baner: tak --> http://paolatestuje.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłby mnie box kosmetyczny, ale taki w którym znalazłabym nie tylko same kosmetyki np. świeczkę zapachową o trwałym zapachu :). A jeśli już chodzi o zawartość takiego boxa kosmetycznego... To byłabym szczęśliwa gdybym znalazła w nim cienie do powiek, tusz do rzęs i coś do malowania/utrwalania makijażu brwi, bo w swoim codziennym makijażu na pierwszy plan zawsze stawiam podkreślone oczy, którymi można oczarować nie jednego przystojniaka ;).

    OdpowiedzUsuń
  12. Obserwuję jako: Izabela Kubiś
    Odpowiedź: Niespodzianki zawsze są ekstra, dlatego ucieszy mnie każda zawartość :) Nie pogardzę jednak kosmetykami pielęgnacyjnymi oraz do makijażu :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako: Kara
    Baner: nie
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłabym się z boxu kosmetycznego. Chciałabym w nim znaleźć głównie balsamy do ciała lub kosmetyki do włosów, ponieważ rzadko się maluję, więc kolorówka jest mi zbędna (zawsze oddaję ją mamie :>)

    OdpowiedzUsuń
  14. obs-Magdalena B
    baner-http://magicwordcherry.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłabym się z boxu kosmetycznego, który zawierał by w sobie nic innego jak azjatyckie kosmetyki lub naturalne, czyli eko ;)!

    OdpowiedzUsuń
  15. Obserwuję jako Monika Jurek
    Baner tak: https://www.facebook.com/monika.jurek.522/posts/972442876156441?pnref=story
    Odpowiedź:Uwielbiam wszystkie kosmetyki do makijażu i pielęgnacji, jak również inne fajne gadżety, a najbardziej uwielbiam niespodzianki, bo nie mogłabym się zdecydować co tu wybrać do takiego boxa, więc najwspanialszy zachwyt jest wtedy gdy z niecierpliwością otwieram nieznaną mi zawartość pudełka :)

    OdpowiedzUsuń
  16. A co mi tam, dawno nigdzie się nie zgłaszałam ;-)

    Obserwuję jako: Jagodowa^^
    Baner: tak www.jagodowa00.blogspot.com

    Odpowiedź: ... mnie z jednej strony ucieszy wszystko od kosmetyków do pielęgnacji po cudownie pachnące woski. Jednakże, jest jeden typ produktów z których szczególnie się cieszę - są to lakiery do paznokci! Smuci mnie niezmiernie to, że wszyscy na około uważają, że skoro mam tak dużo lakierów to więcej nie potrzebuję i od nikogo już lakierów nie dostaję :-(

    OdpowiedzUsuń
  17. Uwielbiam pudełka niespodzianki, więc się zgłaszam :D

    Obserwuję jako: Candymona Blogspot
    Baner: TAK - http://candymona.blogspot.com/p/banery-konkursowe.html

    Odpowiedź: Najbardziej ucieszył by mnie box, który byłby RÓŻOWY :D
    W sumie nie ważne co by w nim było, bylebym jakiś różowiutki drobiażdżek znalazła :> Oczka mi się cieszą na ten kolor jak dziecku i mimo że już dawno nim nie jestem to przecież każda w nas ma w sobie jakąś cząstkę dziecka. Prezenty a szczególnie właśnie niespodzianki sprawiają, że możemy się cofnąć to tych radosnych chwil kiedy z niecierpliwością czekaliśmy na pierwszą gwiazdkę aby dowiedzieć się co takiego w tym roku otrzymaliśmy.
    Jestem już trochę starsza, więc i moje zabawki nieco się zmieniły.
    Nie koniecznie chciałabym dostać lalkę ale za to uwielbiam wszelkiego rodzaju kosmetyki (poza kolorowymi tuszami do rzęs).
    Wychodzę z takiego założenia że "mazidełek" nigdy zbyt wiele :D
    Nie pogardziłabym również jakimś woskiem zapachowym czy drobiazgiem zrobionym własnoręcznie :)
    Lubię takie gesty, kiedy autor/ka niespodzianki wkłada w nią kawałeczek siebie <3

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako: Ola S.
    Baner: http://zielony-pokoik.blogspot.com/
    Odpowiedź: Jaki box by mnie ucieszył? Przeglądając wpisy na temat komercyjnych boxów jak np. Shiny czy BeGlossy stwierdzam, że tym boxom brakuje przede wszystkim duszy! A ja właśnie z boxa z duszą bym się najbardziej ucieszyła ;) Żeby tam były jednak rzeczy adekwatne do mojego wieku, typu urody, skóry (nie chciałabym super nawilżającego, tłustego kremu do twarzy przeznaczonego do skóry suchej, bo po co mi to, skoro mam mieszaną? Aby mocniej świecić? ^^). Komercji nie lubię, lubię kiedy coś jest przemyślane, przeanalizowane, nie zrobione na "odwal się", z sercem, z duszą. Nawet karteczka napisana ręcznie już wnosi coś do tego boxa :). Zatem cieszyłabym się z jakiś nowości, kosmetyków dla cery mieszanej, rosyjskich maseczek - zarówno do ciała i włosów, ale przede wszystkim, żeby było widać, że osoba robiąca box, robiła go z sercem i zostawiła w nim kawałek swojej duszy. Z tego cieszyłabym się najbardziej :) W końcu liczy się gest i zaangażowanie i to doceniam najbardziej :)

    OdpowiedzUsuń
  19. Tak zapytam, czy to "mnie" znaczy, że jaki by ucieszył Ciebie czy mnie? :P

    OdpowiedzUsuń
  20. Obserwuję jako CassandraDeLune.
    Baneru nie udostępniłam, gdyż nie mam gdzie.
    Jaki box ucieszyłby mnie najbardziej?
    Jeśli mowa tylko o kosmetykach to nie maluję się za bardzo, dlatego ciężko trafić w mój gust. Mimo tego nie pogardzę pomadką, błyszczykiem czy szminką, kremem do rąk, czymś do kąpieli bądź żelem pod prysznic, ale oczywiście niczym innym nie pogardzę i mogę zagwarantować, że nic się nie zmarnuje. W pudełku-niespodziance chętniej niż kosmetyki zobaczyłabym coś z sieciówkowej biżuterii, tego w mojej szufladzie nigdy zbyt dużo!

    OdpowiedzUsuń
  21. Powodzenia dziewczyny!!!
    Ja muszę niestety w końcu zużyć zapasy...

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: Lyanna
    Baner: tak http://lynnspassions.blogspot.com/p/bannery.html
    Odpowiedź: zawsze ucieszą mnie niezmiernie wszelkie artykuły do zdobienia paznokci - lakiery, paski, brokaty, naklejki, płytki do stempli. Mam na tym punkcie małego świra :D Poza tym krem do rąk zawsze jest mile widziany a całkiem nie tak dawno temu zapałałam wielką miłością do szminek do ust *.* Poza tym zawsze jestem otwarta na wszelkie propozycje nowości kosmetycznych, więc z chęcią wypróbowałam bym jakiś kosmetyk, z którym nie miałam jeszcze na przykład styczności :)

    OdpowiedzUsuń
  23. Obserwuję jako: I love dots
    Baner: tak http://lovedots-lifestyle.blogspot.com/
    Odpowiedź: Ucieszył by mnie kosmetyczny box... hmm w zasadzie każdy box by mnie ucieszył, no muszę zacząć oszczędzać na kosmetykach :) Ale aktualnie marzy mi się nowa paletka Too Faced Chocolate Bon Bons (pewnie będę musiała kupić ją sobie na urodziny :P), lakiery Semilac do mojej początkującej kolekcji. Azjatyki przyjęłabym w każdej ilości :)

    OdpowiedzUsuń
  24. Obserwuję jako: Ewka501
    Baner: tak http://cosmetics-rainbow.blogspot.com/
    Odpowiedź: Tak naprawdę każdy kosmetyczny box mnie ucieszy, no co tu się oszukiwać uwielbiam kosmetyki. Na pewno jeśli znalazłabym w nim kosmetyki do włosów, lakiery do paznokci, szminki i kredki do ust z Golden Rose to bym skakała z radości pod sam sufit.

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Martyna G
    Baner: tak- http://testujeiopiniuje.blogspot.com/ - pasek boczny na dole
    Odpowiedź: Do apegum radości ucieszyłby mnie box z serca- robiony dla mnie :) Kosmetyki, które zostały stworzone samemu lub pachnący box z woskami, świeczkami tudzież olejkami, które ostatnio namiętnie palę :) Interesujący byłby również box, w którym znalazłabym kosmetyki z DM, które tak bardzo bym chciała, a nie mam jak ich dorwać... To takie 3 boxy marzenia, może kiedyś któreś się ziści :)

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: Aleksandra Paczkowska
    Baner: tak-> http://feeling-fancy.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej cieszą mnie boxy, w których widać duszę osoby tworzącej. I dlatego żaden box od dużej firmy nie jest w stanie sprawić takiej radości. Lubię prezenty zrównoważone - trochę pielęgnacji, trochę ciekawej kolorówki, wosk zapachowy i coś słodkiego dla ducha ;) Uwielbiam "umilacze" kąpielowe i olejki. Pomadki w różach, nudowe lakiery do paznokci i jakieś ciekawe cienie do powiek z wielką przyjemnością przygarnę. No i jak wiesz, uwielbiam azjatyki, bardzo mnie ciekawią i je pragnę w każdej ilości :D

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: Violinist
    Baner: tak - http://kosmetyczneczary.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłby mnie taki box, który byłby połączeniem moich dwóch pasji, a zarazem tego na punkcie czego mam największą obsesję. Mianowicie kosmetyków i muzyki :)
    W takim pudełku na pewno znalazłyby się azjatyckie kosmetyki. Najlepiej takie, które ciężko kupić w Polsce. Do tego taka fanka olejków jak ja na pewno ucieszyłaby się widząc w swoim boxie olejek z baobabu czy pestek malin.
    Teraz przechodzimy do muzycznej strony pudełka. To co najbardziej bym chciała otrzymać w takim idealnie dla siebie 'skrojonym' boxie to nuty. A konkretniej zeszyt z nutami na skrzypce do utworów współczesnych artystów. Nieraz jest ciężko znaleźć nuty do współczesnej muzyki w internecie. Często pozostaje grać ze słuchu to na czym najbardziej mi zależy. Gdyby takie coś znalazło się w pudełku razem z moimi skrzypcami byłabym bardzo szczęśliwa :D A przy okazji wielokrotnie odkrywałabym nowe, piękne utwory :)
    Tak właśnie prezentowałby się mój idealny, wymarzony box, który ogromnie by mnie ucieszył :D
    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako: Zebra :]
    Baner: tak - www.zebratestuje.blogspot.com
    Odpowiedź: Hmm jaki box uszczęśliwiłby mnie? Myślę, że taki który będzie zawierał niesamowitą ilość kolorów i barw, odrobinę magii i troszkę relaksu ;] Taki, którego zawartość spowoduje powiększenie źrenic, a na policzkach powstaną delikatne rumieńce :] A serio, nie ma znaczenia ważne że podarowane od serca :] Nawet jeśli się znajdzie batonik to już jest radość bo został od podarowany:)

    OdpowiedzUsuń
  29. Obserwuję jako: wiolkaa93
    Baner: tak http://mojepasje-wiolkaa93.blogspot.com
    Odpowiedź najbardziej uszczęśliwiłby mnie taki box niespodzianką, a gdy miałam wskazac coś konketnego, to coś z pielęgnacji, balsamy, muss czy peeling.

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: mania gorgońśka
    Baner: niestety bloga brak
    Odpowiedź: paznokciowo-słodziachny box byłby szczytem moich marzeń <3 Własnie uczę się robić zdobienia i po kolei uzupełniam mój magiczny koszyk szczęścia :D A słodycze? W tym momencie pomogłyby w moim recovery. A kiedyś kochałam wszystko co słodkie i teraz próbuję to ponownie zrobić <3

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Agnes
    Baner: http://bibaba.pl/
    Odpowiedź: Najlepiej jakiś tematyczny np. z azjatykami albo z całą linią zapachową kosmetyków The Body Shop albo Organique albo coś do pielęgnacji twarzy jednej firmy Norel na przykład albo linia nowości Vianek... :)

    OdpowiedzUsuń
  32. Obserwuję jako: bird cherry
    Baner: tak http://kolejnyblogkosmetycznowlosowy.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłby mnie box z kosmetykami naturalnymi :)

    OdpowiedzUsuń
  33. Obserwuję jako: Kina Kmk
    baner: https://www.facebook.com/karolina.byszewska/posts/954874214566008
    Odpowiedź: Panią z pewnością ucieszyłby box z co najmniej pięcioma odcieniami każdego koloru lakieru do paznokci, w tym coś dla ukojenia kobiecej duszy czyli czekolada :) dla mnie natomiast strzałem w 10 byłby zestaw pędzli do makijażu, ach.... rozmarzyłam się... czy na Was moje kochane też tak działa nawet sama myśl o czekoladzie ;) że o prezentach nie wspomnę ;) pozdrawiam ciepło

    OdpowiedzUsuń
  34. Obserwuję jako: Kamila Motylewska
    Baner: tak na FB: https://www.facebook.com/kamila.jankowska.9212/posts/573313289500032
    Odpowiedź: Najbardziej ucieszyłby mnie box, który byłby bardzo różnorodny. Chciałabym znaleźć w nim słodycze z różnych stron świata, ciekawą książkę, coś z pięknej, lecz niekoniecznie drogiej biżuterii. Oprócz tego jakiś "umilacz czasu" np. wosk z kominkiem, świeca, albo coś do ozdoby domu. Chciałabym również kilka kosmetyków takich, o których marzę, a których sama raczej nie kupię z różnych powodów. Do tego czekolada do picia z Milki i mix różnych pysznych herbatek. Marzy mi się taki z firmy Sirocco Tea. To byłby idealny box dla Kamili. :D

    OdpowiedzUsuń
  35. Obserwuję jako: Elkab
    Baner: tak elkablogerka.blogspot.com
    Ucieszy mnie każdy box, bo jeszcze żadnego nie wygrałam ani też nie kupiłam :D Tak serio to lubię praktyczne rzeczy takie jak żele czy balsamy, ale też zapachy dla mnie i dla domu :D Fajny jest też element zaskoczenia, jakiś uroczy drobiazg lub kosmetyk, który będzie dla mnie nowością. Pozdrawiam serdecznie ☆

    OdpowiedzUsuń
  36. Obserwuję jako: włosovelove.
    Baner: tak http://wlosovelove.blogspot.com
    Odpowiedź: Najpierw zobaczyłam pytanie i pierwsza myśl, która mi się nasunęła to "coś z kolorówki i coś z Balei", później przeczytałam wszystko dokładnie i aż mi się oczka zaświeciły :) W takim razie na pytanie jaki box ucieszyłby mnie najbardziej - śmiało mogę powiedzieć, że teriiBox! :)

    OdpowiedzUsuń
  37. Obserwuję jako: Wiola Fasola
    Baner: tak / nie (link)
    Odpowiedź: Nie mam wymagań dużych :) zaskoczona jestem, iż do przesyłek dołączasz coś słodkiego :) fajny pomysł. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  38. Obserwuję jako: zaczarowanaa
    Baner: tak www.me-and-my-passions.blogspot.com
    Odpowiedź: Nie mam jakichś wielkich wymagań, tak na prawdę to cieszą mnie nawet drobnostki - np. lakier do paznokci :) Lubię też dostawać rzeczy, które ktoś robi dla mnie z sercem :) Więc na pewno ucieszyłoby mnie wszystko co dla mnie przygotowałabyś, gdybym była tą szczęściarą - of kors :D

    OdpowiedzUsuń
  39. Jakoś mi umknęło to rozdanie o.o

    Obserwuję jako: Pa ti
    Baner: urodazakupyrecenzje.blogspot.com
    Odpowiedź: hmmm... najbardziej chyba ucieszyłabym się z jakiegoś azjatyka :D
    Aaa fakt, ze Skin79 się tam znajduje napawa mnie meeega optymizmem :D a tak ogólnie to myślę, że ucieszyłabym się ze wszystkiego - uwielbiam niespodzianki <3
    Powodzenia wszystkim i trzymam kciuki! :)

    OdpowiedzUsuń
  40. Obserwuję jako: Mozaikowe love
    Baner: tak / http://mozaikowelove.blogspot.com/
    Odpowiedź: Co bym chciała, aby znalazło się w środku? Zapewne każda dziewczyna by chciała, aby paczka była dobrana pod jej "lubię to", spersonalizowana, aby w pełni móc cieszyć się zawartością. Ja natomiast chciałabym być zaskoczona. Niech to będą kosmetyki, czy przedmioty wybrane tylko i wyłącznie przez Ciebie. Może produkty, które Ty bardzo lubisz i chciałabyś się nimi podzielić z innymi? Myślę, że taki box byłby najmilszą niespodzianką :)

    OdpowiedzUsuń
  41. Obserwuję jako: Sabina eM
    Baner: tak http://123binka.blogspot.com/p/rozdania.html
    Odpowiedź: Serducho by się uradowało gdyby w środku były lakiery hybrydowe ;)))

    OdpowiedzUsuń
  42. Obserwuję jako: Paulina Gadowska
    Baner: tak http://palinka2.blogspot.com/
    Odpowiedź: Chciałabym wszystkiego co lubię po trochu - jakaś lekka książka, nowy czarny lakier, odżywka d/s do włosów i coś słodkiego :)

    OdpowiedzUsuń
  43. Obserwuję jako: Nely
    Baner: tak http://czekolada-i-truskawki.blogspot.com/
    Odpowiedź: Najbardziej bym się ucieszyła z pudełeczka, którego zawartość jest bardzo zróżnicowana, czyli coś z pielęgnacji, makijażu, może jakiś lakier, coś pachnącego, czymś słodkim również bym nie pogardziła :) Nie jestem wybredna, ucieszę ze wszystkiego co w takim pudełeczku znajdę. Chociaż z samego pudełka byłabym zadowolona - lubię wszelkiego rodzaju pudełeczka, zawsze znajdzie się coś co będę w nim trzymać ;)

    OdpowiedzUsuń
  44. Obserwuję jako: swiaturody159
    Baner: tak http://swiaturody159.blogspot.com
    Odpowiedź: Tak na prawdę cieszy mnie każda najmniejsza rzecz, każdy najmniejszy produkt.. Ale ja marzyłabym o takim mixie: Balea w połączeniu z produktami Sylveco! Coś wspaniałego - do twarzy i ciała. Przyjemność dla każdej części ciała. A do tego idealny byłby lakierek kolorystycznie dobrany do zawartości pudełeczka!:)

    Pozdrawiam :)

    OdpowiedzUsuń
  45. Obserwuję jako:Truskawkowy Świat
    Baner: tak http://truskawkowyswiat123.blogspot.com/
    Odpowiedź:Najbardziej ucieszyłabym się z pudełka,w którym byłoby dużo kosmetyków z Niemiec.Mam tu na myśli kosmetyki Balea,ale bardzo bym chciała przetestować również jajeczko Ebelin.Są to kosmetyki,do których nie mam niestety dostępu.Nikt ze znajomych mi osób nie wyjeżdża za granicę,więc nie ma kto mi ich kupić.W internecie ceny są ostro zawyżone,więc pozostają mi tylko takie rozdania:)

    OdpowiedzUsuń
  46. Obserwuję jako: dorota wysocka
    Baner: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=971626559540585&set=a.652930631410181.1073741826.100000797506484&type=3&theater
    Odpowiedź: najbardziej ucieszyłby mnie box z kosmetykami do kąpieli, szamponem i farbami do włosów
    p.s. baner jest obowiązkowy czy nie?

    OdpowiedzUsuń
  47. Obserwuję jako Sylwia B
    Baner: Tak http://kosmetyczno-mamusiowy.blogspot.com/
    Zgłaszam się, ponieważ uwielbiam prezenty-niespodzianki. Najchętniej w takim pudełku kosmetycznym widziałabym kosmetyki do pielęgnacji ciała, przepięknie pachnące umilacze do kąpieli. Chętnie przetestowałabym także jakieś azjatyckie kosmetyki, bo wstyd przyznać, jeszcze nic nie miałam.

    OdpowiedzUsuń
  48. Obserwuję jako: Klaudia Cebula
    Baner: tak http://zaklecienaszczescie.blogspot.com
    Odpowiedź: W idealnym boxie byłoby coś do włosów, coś do kąpieli plus balsam/mleczko/maska do ciała, szminka w modnym kolorze, książka i coś słodkiego :)

    OdpowiedzUsuń
  49. Obserwuję jako: anioleek89
    Baner: tak http://anioleek89.blogspot.com/
    Odpowiedź: Przede wszystkim najbardziej ucieszyłabym się z boxu dopasowanego do potrzeb mojej skóry i włosów. Bo co mi z kremu do twarzy przeznaczonego do cery suchej i odwodnionej skoro mam skórę mieszaną, skłonną do nadmiernego przetłuszczania się, albo z podkładu o kilka tonów ciemniejszego od mojej karnacji. Niestety boxy, które są powszechnie dostępne nie mają zróżnicowania co do produktów i każda osoba dostaje te same produkty. Jeśli chodzi o rodzaje produktów, to ucieszyłabym się np. z żeli pod prysznic Balea, ponieważ uwielbiam ich zapachy, "czekoladowej" paletki Makeup Revolution, zestawu pędzli, bo tych nigdy nie jest za wiele, jakiegoś umilacza kąpielowego i świeczki bądź wosku Yankee Candle.

    OdpowiedzUsuń
  50. Obserwuję jako: Vinegarr
    Baner: nie (nie mam bloga), ale pozwoliłam sobie udostępnić post na Twitterze (https://twitter.com/Vinegarr_/status/698961812461588481)
    Odpowiedź: w chwili obecnej ucieszyłby mnie KAŻDY box kosmetyczny, bo mój chłopak zafundował mi prawdziwy detoks kosmetyczny. ;( W styczniu (nie)potrzebnie poszalałam z kupnem najróżniejszych przyjemniaczków, a pod koniec miesiąca oczywiście zaszła obawa, czy nie będę - przepraszam za prostolinijność - skrobać tynku na obiad. Mój chłopak patrzył na to z politowaniem, a ja głupia się z nim założyłam, że w lutym zdenkuję wszystko, co mam i nie kupię sobie absolutnie ŻADNEGO nowego kosmetyku. ŻADNEGO. :( Niestety, projekt denko idzie mi lepiej niż się spodziewałam i cóż... zaczynam klepać kosmetyczną biedę.:D Nawet dzisiaj w galerii serduszko mnie ścisnęło, gdy zobaczyłam wszystkie promocje. Już zacierałam rączki na nowej odżywce do włosów, mój chłopak już zacierał rączki na swojej wygranej... ale ja się nie dałam! Ze smutkiem odłożyłam ją na półkę, mając nadzieję, że może TŻ z okazji walentynek wpadnie na wspaniały pomysł i postanowi mi zrobić jeszcze jeden mały prezent. Ale gdzie tam! Oni są tacy niedomyślni i bezlitośni! W marcu sobie to wszystko odbiję, oj jak ja się obkupię...
    Niedawno ze znajomymi odnowiliśmy instytucję wysyłania tradycyjnych listów. Świetna sprawa! Myślę, że taki liścik z miłą wiadomością do adresata boxa byłby wspaniałym elementem, nawet przebijającym wartość wszystkich kosmetyków.;) Nie ukrywam, że chciałabym dostać nawet zwykły, najtańszy balsamik do ust czy maść z witaminą A z krótką wiadomością 'niech Cię chroni przed mrozem'. To takie rzadkie/niespotykane, że dba o nas zupełnie obca osoba, a jednocześnie jakie sympatyczne.

    OdpowiedzUsuń
  51. Taki box to fajny pomysł :) Powodzenia dziewczyny :)

    OdpowiedzUsuń
  52. fajny box;p

    http://kataszyyna.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  53. Czy pojawiły się już gdzieś wyniki?

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za odwiedziny, za każdy komentarz, który powoduję uśmiech na mojej twarzy :)

Oświadczam , że wszystkie zdjęcia, recenzje i prace wykorzystane na tym blogu są mojego autorstwa i są moją prywatną własnością. Kopiowanie , przetwarzanie i rozpowszechnianie tych materiałów bez mojej zgody jest zabronione i stanowi naruszenie praw autorskich .

Translate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...